Unieke en bewezen kwaliteitscontrole

Moderne supply chains zijn ingewikkeld om te managen, zeker wanneer de kwaliteit van het product cruciaal is voor het proces. MOOV heeft een betrouwbare kwaliteitscontrole service waarmee slechte kwaliteit en onverwachte kosten voorkomen kunnen worden. Laat onze unieke MOOV kwaliteitscontrole de kwaliteit van uw producten garanderen, zoals wij succesvol hebben gedaan en blijven doen voor vele verschillende bedrijven.

Betrouwbare inspectie

De MOOV kwaliteitscontrole garandeert grondige inspectie door het in te zetten van betrouwbare Nederlandse sample pickers, die voorzichtig en op willekeurige basis producten selecteren voor inspectie.

Veilig & onpartijdig

MOOV werkt samen met een kwaliteitsinspectie van uw keuze. Deze organisatie zal de controle uitvoeren in een afgesloten en veilige omgeving, zonder interventie van buitenaf.

Onze garanties

  • Samples picked door een speciale sample picker

    onze sample pickers zijn gekozen op basis van hun betrouwbaarheid. Daarnaast werken wij ook samen met Fortune 500 inspectie bedrijven. Via routine inspecties garanderen wij de kwaliteit van ons personeel en partners.

  • Inspectie in een gecontroleerde omgeving

    De samples worden geinspecteerd in een afgesloten en gecontroleerde omgeving, om de betrouwbaarheid van onze service te bevestigen. Voor speciale goederen werken wij samen met specialistisch personeel met kennis van uw product en specificaties.

  • Outbound van betrouwbare producten

    Ons MOOV kwaliteitsproces garandeert dat alleen producten conform aan uw wensen de weg naar de bestemming vinden.

 

Heeft u interesse in de details van ons kwaliteitscontrole proces? Bekijk ons client cases, slechts een enkel voorbeeld van onze service gedurende de jaren.